Vastuullinen arki Ehealla

Vastuullisuus on meille pieniä tekoja, joista ajan pala kerrallaan muodostuu iso kokonaisuus. Käytämme julkisia kulkuneuvoja ja pyrimme kulkemaan mahdollisimman paljon myös kävellen tai pyörällä. Tällöin kulkemisesta ja asioiden hoitamisesta tulee muuten huomattavasti suunnitellumpaa.

Toimistolla jätteet lajitellaan ohjeiden mukaan. Lajittelemme biojätteen ja jätteestä syntyvän mullan kierrätämme omaan puutarhaamme. Ostamme vain tarpeeseen ja näin pidämme toimiston siistinä. Työkin sujuu paremmin.

Ehean tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Hankimme raaka-aineet lluotettavilta toimijoilta ja tiedämme niiden alkuperän. Tunnemme ihmiset tuotteiden valmistusprosessin takana, koska he ovat tärkein voimavaramme.

Valmistamme tuotteita aina pienen erän kerrallaan. Näin pystymme tarkkailemaan laatua ja samalla varmistamme, että yrityksen talous pysyy terveellä pohjalla. Se saattaa tarkoittaa asiakkaillemme pidempiä toimitusaikoja, mutta uskomme että jaksatte odottaa jos näin käy.

Testaamme tuotteet, ennen kuin lähetämme ne asiakkaille. Kaikki sähkötuotteet ovat standardien mukaiset ja opastamme tuotteiden turvalliseen käyttöön.

Pakkausten suunnitteluun käytimme valtavasti ajatustyötä. Aluksi halusimme, että pakkaus olisi huippulaadukas, merkittävä osa uutta brändiämme. Matkan varrella mielemme kuitenkin muuttui. Pakkauksen tärkeimmäksi ominaisuudeksi nousi se, että se olisi kestävä ja suunniteltu niin, että ylimääräisiä (muovi)pehmikkeitä ei tarvittaisi. Halusimme tehdä pakkauksesta mahdollisimman helpon kierrättää ja sellaisen, että yksi ja sama pakkaus toimisi eri tuotteille. Pakkausmateriaalit valmistaa suomalainen valmistaja ja pahviraaka-aine tulee suomalaisesta, sertifioidusta metsästä. 

Uteliaisuus ja tiedonhalu auttavat meitä onneksi eteenpäin. Haluamme hoitaa oman osuutemme ja kehittää toimintamme vastuullisuutta, siten että se kantaisi kaikilla elämän osa-alueilla. Tiedämme joka päivä enemmän elämisen ympäristövaikutuksista, jonka vuoksi ymmärrämme, että vastuullisuuden eteen on tehtävä työtä päivittäin. Seuraamme aktiivisesti vastuullisuuden toteutumista, pidämme huolta ja välitämme. Haluamme kestävämpää tulevaisuutta ja toivomme myös, että asiakkaamme tekevät tuotteitamme valitessaan pitkäikäisen hankinnan.

Takaisin